L'equip femení del CG Puigcerdà va caure a casa davant el Jaca. Tot i el bon plantejament i anar per davant en el marcador durant bona partit del partit, un tercer període en que les aragoneses van prémer l’accelerador va suposar la primera derrota a casa de la temporada per les noies de Kulikov. Marcador final: 1-3, amb gol de Pareja. Les cerdanes són ara mateix terceres amb 3 punts.

Per la seva banda, el sènior masculí van viatjar a Pamplona dissabte per jugar contra el Huarte, un dels nous equips de la lliga. No va ser un partit fàcil però va acabar amb un marcador positiu: 4-8.

Els primers minuts van ser del CG Puigcerdà amb moltes més oportunitats que gols. Abans de la meitat del primer període els cerdans dominaven 0-3 el marcador. Aconseguits pel debutant Tom Dubreu, Granell en power play i Tona. Abans d’acabar el primer període McGovern sumava el quart. En el segon temps, Arrarás va anotar dos gols, Costa un i McGovern el seu segon i S’arribava al segon descans amb el marcador definitiu de 4-8.

Així, doncs, tres punts mes que suma el Puigcerdà, que lidera per ara la classificació amb 9 punts.

Notícies del Pirineu