La Festa de la Gent Gran a la Seu acaba amb una cantada d’havaneres a la Sala Sant Domènec del grup Els Cremats. Durant tota la setmana han tingut lloc unes setze propostes per aquest col·lectiu com tallers de musicoteràpia, caminades, conferències i espectacles.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc una ruta a la Seu, una actuació de Set de Màgia i diumenge les propostes han tancat amb un concert de la coral Signum i una cantada d’havaneres després de la salutació de l’alcalde, Francesc Viaplana, i la regidora de Gent Gran, Marian Lamolla.

Les activitats, que s’han fet amb reserva prèvia per seguir amb les mesures sanitàries vigents, han tingut una gran afluència de participants. Una de les propostes amb més èxit ha estat el taller de musicoteràpia.

Fins el 10 d’octubre es pot visitar a l’Espai Ermengol – Museu de la Ciutat, l’exposició ‘La lluita per l’oportunitat de viure. Les dones durant la segona República, la guerra, el franquisme i la construcció de la democràcia’.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, REGIDORA GENT GRAN - FRANCESC VIAPLANA, ALCALDE LA SEU D’URGELL

Notícies del Pirineu