L’Ajuntament de Tremp, amb el suport del SOC i el SEPE, realitza aquests dies una formació d’orientació laboral destinada a persones en situació d’atur. En conjunt hi participen una quinzena de persones que en 20h reben formació i consellers per millorar les seves competències a l’hora de buscar feina.

Els usuaris, mentrestant, valoren positivament aquesta formació, no tan sols pels coneixements que els aporta.

Aquest any ja s’han desenvolupat altres formacions com el Curs de Poda d’olivera, per enfortir el sector de l’oli d’oliva al Pallars, així com un Curs intensiu de Sala i un D’aperitius i plats combinats per preparar l’accés a feines a la restauració i hoteleria en temporada alta; entre altres.

Parlen al vídeo: MARTA LLUÍS, FORMADORA ESPECIALITZADA EN RECURSOS HUMANS - LÍDIA ORTIZ, TÈCNICA TREBALL ALS BARRIS AJUNTAMENT DE TREMP - LOURDES PRATS, USUÀRIA DE LA FORMACIÓ

Notícies del Pirineu