Nova jornada d'hoquei aquest cap de setmana per als dos equips sènior del CG Puigcerdà. El masculí viatjarà a Navarra per enfrontar-se a un dels nous equips de la competició, el Kosner CH Huarte, un equip jove que voldrà aprofitar les reduïdes dimensions de la pista navarresa per sorprendre els cerdans.

Després de la inesperada derrota de diumenge passat, sobretot després del bon resultat de dissabte, els jugadors groc i negres volen tornar a guanyar davant d'un rival aparentment amb menys experiència.

El conjunt femení, per la seva banda, rebrà el Jaca, en el que serà el primer partit de la temporada a casa. Ho farà pocs mesos després que les aragoneses eliminessin el Puigcerdà en la fase prèvia de la copa del rei de la temporada passada. Les cerdanes recuperaran jugadores, fins a comptar amb tres línies. Es preveu un partit força disputat.

Notícies del Pirineu