Una desena d'emprenedores han participat aquest divendres a un taller per aprendre a comunicar els seus projectes empresarials amb naturalitat. Forma part de les Jornades d'Ocupació i Emprenedoria que, des de fa tres edicions, organitza el Consell Comarcal cerdà. A banda de la Jornada d'Ocupació que enguany tindrà lloc el 4 d'octubre, al llarg de tota la setmana s'han organitzat diferents formacions, com aquesta per aprendre a comunicar o una altra per preparar el CV o l'entrevista de feina.

Des de l'ens cerdà han detectat que algunes de les persones que han decidit fer aquests tallers van marxar a formar-se fora de la comarca i que al retornar no han trobat una feina que s'adapti als seus interessos i, llavors, han decidit tirar endavant el seu propi projecte empresarial. Algunes, confeccionant productes artesans.

Com hem dit, dilluns al matí tindrà lloc la Jornada d'Ocupació al poliesportiu de Puigcerdà. Un lloc de trobada entre les empreses que busquen treballadors i persones que busquen feina. Hi ha una cinquantena d'inscrits i hi participaran una vintena d'empreses.

Parlen al vídeo: GEMMA VALERI, REFERENT OCUPACIÓ CONSELL COMARCAL CERDANYA

Notícies del Pirineu