El Cadí La Seu ha viatjat avui a terres gallegues per disputar la tercera jornada de la Lliga contra el Baxi Ferrol, l’equip que ha ascendeix a la Lliga Femenina Endesa aquesta temporada.

Les urgellenques busquen una nova victòria en aquesta matx que tanca l’inici de temporada amb tres partits en una setmana. L’entrenador, Bernat Canut, creu que l’equip es troba en la línia que s’ha de seguir tota la competició.

Les blanc-i-blaves arriben amb dues victòries al tercer partit de la Lliga, en les quals han hagut de lluitar fins al final per mantenir la distància al marcador i capgirar-lo els últims minuts de partit.

El Baxi Ferrol, sota les ordres de Lino López, arriba al seu tercer partit amb una victòria contra el Campus Promete i una derrota contra el Leganés. Canut en destaca jugadores amb experiència com Milica Ivanovic i l’americana Taylor Koenen.

El Cadí La Seu buscarà una nova victòria aquest dissabte a les 18h de la tarda al pavelló municipal A Malata – Ferrol, a Coruña.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu