Els governs català i andorrà han començat a explorar l’enfortiment de les col·laboracions en l’àmbit de la Formació Professional. N’han parlat aquest divendres a la tarda a Esterri d’Àneu el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, i la ministra d’Educació i Ensenyament Superior d’Andorra, Ester Vilarrubla. Tots dos s’han trobat abans de participar en la inauguració de les Jornades per l’Excel·lència.

Les Jornades per l’Excel·lència han començat aquest divendres a la tarda amb diverses taules rodones i ponències sobre models educatius o formes de repensar l’educació. L’esdeveniment, que enguany arriba a la vuitena edició, s’allargarà fins aquest dissabte al migdia.

Parlen al vídeo: JOSEP GONZÀLEZ-CAMBRAY, CONSELLER D’EDUCACIÓ - ESTER VILARRUBLA, MINISTRA EDUCACIÓ I ENSENYAMENT SUPERIOR D’ANDORRA

Notícies del Pirineu