Victòria del Cadí La Seu contra el Casademont Saragossa en el primer partit que es disputa al Palau d'Esports amb públic. Les de Bernat Canut s'han imposat a les aragoneses amb un resultat de 67 a 59.

El partit ha començat amb el lideratge de les de Saragossa que s'han imposat al marcador amb cinc punts consecutius i han aconseguit treure dues faltes personals a Jewel Tunstull. Mikayla Pivec i Paula Strautmane han reaccionat i les balnc-i-blaves han arribat a la mitja part només un punt per sota les vermelles.

La segona part ha transcorregut sense que cap equip anotes gaire, tot i això les del Sedis han aconseguit capgirar el marcador fins distanciar-se gairebé 10 punts. Casaxemont Saragossa ha retallat distàncies amb l'actuació d'Anna Cruz però les de Canut han reaccionat liderades per Mikayla Pivec i Irati Etxarri, que han aconseguit tancar la segona jornada de la Lliga amb victòria.

Les urgellenques els toca enfrontar una nova jornada de Lliga fora, aquesta vegada a terres gallegues, contra el BAXI Ferrol.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu