Òmnium Cerdanya ha organitzat aquest dijous el Sopar Estellés, una cita literària i gastronòmica que es celebra a la comarca per segon any, després que l'any passat es suspengués per la situació sanitària. Es tracta d'una iniciativa impulsada des de la direcció nacional d'Òmnium des de l'any 2010 amb l’objectiu de difondre el nom i l’obra de l'escriptor, poeta i periodista valencià Vicent Andrés Estellés.

Abans de començar, s'ha donat a conèixer la figura i obra d'Estellés i seguidament s'ha llegit fins a una quinzena de poemes, amb moltes referències al menjar, al beure, al sexe o a la mort.

La vetllada ha comptat amb la conducció de l'actor vinculat a Cerdanya, Pep Cruz, qui va conèixer personalment l'escriptor i poeta.

Des d'Òmnium Cerdanya s'han mostrat satisfets de l'acollida que ha tingut el sopar literari.

El sopar ha tingut lloc al restaurant Arç de l'Hotel Muntanya de Prullans i ha consistit en diferents plats elaborats amb productes de proximitat, com les verdures o el xai.

El Sopar Estellés s'ha fet de manera simultània al Barcelona, Brussel·les, Palma, València i, per primer cop, a Perpinyà.

Parlen al vídeo: MUNTSA VIDAL, PRESIDENTA ÒMNIUM CERDANYA

Notícies del Pirineu