Ja han finalitzat els treballs de rehabilitació del Local de Joventut del Consell Comarcal de Cerdanya, situat a tocar de l'edifici principal, a la plaça del Rec de Puigcerdà. Les obres han permès reformar l'equipament per aconseguir unes instal·lacions més agradables per al personal i també per als usuaris. A més de l'àrea de Joventut, el local també alberga el Servei d'intervenció Socioeducativa, el Centre Obert i el Banc dels Aliments, que fins ara es trobava a l'antiga acadèmia de l'estany.

Així, doncs, les obres han permès redistribuir l'espai i guanyar un despatx, una sala per guardar els aliments, dues zones de treball i un nou altell amb una sala polivalent destinada a formació.

Paral·lelament, l'ens cerdà també va iniciar la reforma de Serveis Socials, situats al carrer Alfons I. Uns treballs que han d'estar enllestits a finals d'octubre.
Recordem que mentre duren les obres, el personal s’ha distribuït en cinc espais diferents, com l’antic edifici dels mestres de la plaça del Call o al centre cívic del carrer Raval de les Monges.
El cost de l’actuació es de 245.000 euros, dels quals el Consell Comarcal ha obtingut una subvenció del PUOSC de 167.000 euros.

Parlen al vídeo: CAROL NABAU, GERENT CONSELL COMARCAL CERDANYA

Notícies del Pirineu