Puigcerdà tornarà a convertir-se en l'epicentre de la Catalunya Bike Race. Des de divendres i fins diumenge, la quarta edició de la prova reunirà més de 500 participants.

Tres etapes on se disputaran 172 quilometres amb 5.564 metros de desnivell acumulat, xifres superior a altres edicions. Segons el puigcerdanenc Josep Antoni Hermida, s'ha renovat el 80% del recorregut. Recordem que Hermida és amfitrió de la Catalunya Bike Race i és qui dissenya els circuits.

Els ciclistes rodaran per tota la comarca, passant per Guils, Bolvir, Meranges o Alp.

Hi hauran tres etapes. Una primera de 45 quilòmetres que començarà divendres a la tarda, una segona dissabte de 58km i 2000 metres de desnivell i la darrera es celebrarà diumenge i tindrà 68 km i 2.242.

Tots els ciclistes hauran de sotmetre's a un test d'antigen per poder participar.

Notícies del Pirineu