Les Escoles Esportives Municipals de la Seu inicien nou curs aquesta primera setmana d’octubre. L’oferta es consolida amb una dotzena de propostes per a infants, persones majors de 50 anys o per a tot el públic amb activitats físiques a la Seu i Castellciutat.

Els grups d’enguany segueixen sent reduïts per la normativa sanitària que continua vigent segons les característiques de cada activitat i la instal·lació on es dugui a terme.

Entre l’oferta d’activitats es pot trobar tenis pels infants, ioga i gimnàstica de manteniment per majors de 50 anys i obertes a tots els públics: correcció postural i condicionament físic.

Actualment ja hi ha més de 300 persones inscrites a les activitats, algunes han cobert les places ofertes com les teles acrobàtiques o el tenis. Tot i que les inscripcions es fan en línia, durant un dia es va habilitar el Punt Òmnia per fer-les presencialment, en el qual hi van acudir 14 persones. A través de cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’ajuntament també es dóna suport per fer la inscripció.

Des del consistori es destaca el bon funcionament de les instal·lacions del búlder i el rocòdrom, que ja compten amb més de cent abonats.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR ESPORTS

Notícies del Pirineu