La Festa de la Gent Gran a la Seu comença les activitats amb gran afluència de participants en una nova edició que, tot i seguir amb mesures sanitàries, recupera gran part de les propostes que es duran a terme fins aquest diumenge. Aquest dimecres ha tingut lloc un taller de musicoteràpia a la sala de la Immaculada.

Aquesta proposta musical, a càrrec de Pilar Planavila, ha tingut molt bona acollida entre els participants, que ja han demanat a la regidora de gent gran, Marian Lamolla, que sigui una activitat regular.

Els actes continuen demà amb una caminada dins la setmana de la mobilitat sostenible i segura i un concert de l’escola municipal de música de la Seu i del Conservatori de música dels Pirineus.
Divendres, dia mundial de la gent gran, tindrà lloc una taula rodona sobre els 90 anys de sufragi femení a la Sala Sant Domènec.

Les activitats de la Festa de la Gent Gran acaben diumenge amb un acte institucional, que comptarà amb la presència de l’alcalde, Francesc Viaplana, i una cantada d’havaneres.

Parlen al vídeo: MARIAN LAMOLLA, REGIDORA DE GENT GRAN

Notícies del Pirineu