Peramola crea una passejada poètica i musical pel camí de les Fonts per donar a descobrir l’entorn local i fomentar les activitats en família al municipi. L’ajuntament ha donat a conèixer aquesta iniciativa amb una presentació dels 33 poemes escrits pel peramolí Ramon Besora.

La ruta consta de 21 plafons amb codis QR a través dels quals es posa en valor la poesia com a llenguatge de comunicació essencial pels infants, que els estimula a través de la cançó, el ritme i el joc.

L’autor, que assegura que ara que viu fora Peramola és el seu refugi, està convençut que els més petits sabran captar el missatge dels poemes i que amb aquesta iniciativa es promourà l’escriptura.

La passejada, amb una distància d’un quilòmetre i mig aproximadament, passa per la Font del Caner, la Font del Mig i la Font de la Vila.

Parlen al vídeo: GEMMA ORRIT, ALCALDESSA PERAMOLA - RAMON BESORA, ESCRIPTOR

Notícies del Pirineu