El festival gastronòmic del Pallars Cordeví arriba enguany a la quarta edició. Entre el 2 d’octubre i el 14 de novembre, diverses localitats dels dos Pallars acolliran activitats vinculades amb el corder i el vi. Enguany, però, el certamen liderat per l’Ajuntament de Tremp ha volgut fer un pas més i afegir una tercera pota, la cultural.

Tot plegat s’ha presentat aquest dimarts des del recentment obert restaurant Cal Jou de Conques. Enguany s’incorpora com a establiment participant als menús quilòmetre zero ja que creu que és una iniciativa útil per al sector.

A banda, enguany s’han tornat a programar activitats clàssiques, com ara tallers de cuina, tastos, la tradicional sortida de pastors o algunes de més vinculades amb el patrimoni.

Pel que fa a les actuacions musicals, hi haurà grups i artistes d’àmbit local i nacional, com Rambalaya, Tori Sparks o Far Out entre altres.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP - INÉS QUINTANA, PROPIETÀRIA DE CAL JOU - GERARD CARDONA, RAMADER - SÍLVIA ROCA, VITICULTORA CELLER MIQUEL ROCA

Notícies del Pirineu