El Cadí La Seu rep al Palau d’Esports el Casademont Saragossa en la segona jornada de la Lliga. L’equip destaca el retorn de l’afició al pavelló en un partit oficial de competició després de molt temps jugant a porta tancada.

Les urgellenques arriben amb una primera victòria, lluitada fins a l’últim minut, contra un Movistar Estudiantes molt sòlid que no va posar les coses fàcils a les de Bernat Canut. L’entrenador remarca la perseverança de les jugadores que van aconseguir capgirar el marcador i emportar-se la primera jornada.

El Casademont Saragossa arriba a la Seu d’Urgell amb un resultat favorable en el primer partit de la Lliga contra el Leganés. Canut creu que el rival té unes jugadores molt experimentades en la competició i en destaca Merrit Hempe, Anna Cruz i la belga Delaere.

El partit, que tindrà lloc aquest dimecres a les 20h del vespre, es podrà seguir en directe a través de Pirineus TV.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu