Avancen a bon ritme els treballs de construcció del nou pont de les Pereres sobre el riu Segre, unes obres que van començar a principis d'estiu. Ja s'ha aixecat bona part de l'estructura i ara falta completar-la, asfaltar i col·locar les baranes de seguretat.
Feia 4 anys que l'ajuntament de Fontanals de Cerdanya volia tirar endavant el projecte perquè l'antic pont és estret i d'un sol carril, fet que dificulta el pas de vehicles, vianants, ciclistes i maquinària agrícola. Després de buscar finançament i demanar els permisos a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i a la Confederació Hidrològica de l’Ebre (CHE) finalment s'ha pogut executar el projecte.

El nou pont mesura uns 20 metres de llarg i 6 d'ample i, com es veu a les imatges, està situat a tocar de l'antic pont, el qual es mantindrà per a vianants i ciclistes.

L’actuació té un cost de 434.000 euros, dels quals 250.000 es finançaran a través del Pla d’Obres i Serveis de la Generalitat. L'ajuntament de Fontanals comptarà també amb una subvenció de 80.000 euros de la diputació de Girona, de manera que el consistori hi aportarà uns 100.000 euros.

Pel que fa a l'entorn, està previst enjardinar-lo per crear una zona d'esbarjo.

Notícies del Pirineu