El Cadí La Seu aconsegueix la victòria contra el Movistar Estudiantes en la primera jornada de Lliga, disputada al pavelló de Magriños. La millor actuació del partit ha sigut la d’Irati Etxarri amb 22 punts i 6 rebots.

El partit ha començat intens amb moltes cistelles i sense que cap equip imposes un bon nivell defensiu. L’equip madrileny s’ha imposat finalment en la lluita per liderar el marcador i la primera part ha finalitzat amb una diferència de nou punts en contra de les urgellenques.

La tornada dels vestidors ha començat amb un rival molt sòlid, aprofitant el rebot ofensiu per seguir liderant el marcador. Les blanc-i-blaves arribaven als últims deu minuts de partit amb un resultat desfavorable de 65 a 56. Amb Irati Etxarri com a protagonista de la remuntada i els triples de Paula Strautmane, les de Bernat Canut han capgirat el marcador i el debut a la Lliga ha finalitzat amb victòria per 78 a 81.

Aquest dimecres el Cadí La Seu rep al Palau d’Esports el Casademont Saragossa en la segona jornada de Lliga. El partit es podrà seguir en directe per Pirineus TV a partir de les 20h del vespre.

Parlen al vídeo: IRATI ETXARRI, JUGADORA CADÍ LA SEU - BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu