La Seu d’Urgell celebra la segona edició del Pine Peaks, l’únic festival rockabilly que té lloc al Pirineu. Durant el cap de setmana s’han trobat a la ciutat, gent vinguda de Catalunya, Andorra i França, amb una afició en conjunt, els vehicles americans i la música swing i el rock and roll.

Les activitats han començat dissabte amb l’arribada dels vehicles participants, una exhibició de ball en línia i una sessió d’iniciació al swing a càrrec de We Swing Pirineu perquè hi pugui participar tothom. La programació d’aquesta edició també ha comptat amb un concert de Charlie Hightone a la pista polivalent.

Diumenge al matí s’ha dut a terme una rua amb vehicles americans amb una trentena de participants que ha recorregut els principals carrers de la Seu. A l’espai de terra, situat al costat del pàrquing del Doctor Peiró, hi ha tingut lloc una chrono race de vehicles clàssics.

L’esdeveniment s’ha fet amb inscripció prèvia i aforaments limitats per respectar les mesures sanitàries. La trobada, ambientada a l’Amèrica dels anys 50, ha estat organitzada pel Club de Vehicles Clàssics de l’Alt Urgell amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu i Turisme Seu.

Parlen al vídeo: JOSEP BARNOLA, ORGANITZADOR PINE PEAKS

Notícies del Pirineu