Cap de setmana d'hoquei gel a la pista cerdana. L'equip masculí va guanyar dissabte el Majadahonda per un contundent 8-3, en el que va ser la segona jornada de la lliga i el seu debut a casa. Diumenge es va disputar la jornada 21, a petició de l'equip visitant, i en aquesta segona trobada els madrilenys van superar el Puigcerdà per 2-4.

Així, doncs, la cara i la creu per al conjunt de Barnola i Hilario, que van poder recuperar el suport de l'afició des de la graderia. Granell i els nous fitxatges, el canadenc McGovern i el rus Zemchenko van tornar a tenir un paper destacat, sobretot aquest últim, que va signar quatre gols en el partit de dissabte.

Les coses es van complicar l'endemà. L’equip groc i negre va donar una imatge completament diferent en el segon partit contra SH Majadahonda i no va poder batre'l de nou.

L'equip groc i negre i lidera per ara la classificació, empatat a 6 punts amb els madrilenys.

El femení, per la seva banda, va debutar a la pista del Huarte amb una victòria, 0-2. Tot i viatjar amb poques jugadores, l'equip va ser superior. Les autores dels gols van ser Fernández i Gimeno. Així, doncs, objectiu aconseguit, i tres punts que suma el conjunt puigcerdanenc.

Aprofitant el debut del masculí a casa, el CG Puigcerdà va fer la presentació oficial de totes les categories, des de l'escola fins als veterans.

Notícies del Pirineu