Bona participació a la primera Bicicletada Familiar, organitzada des del Consell Comarcal de Cerdanya en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i de la Setmana Europea de l'Esport. Ha reunit uns seixanta participants de totes les edats, els quals han completat un circuit urbà d'uns dos quilòmetres.

Amb aquesta activitat s'ha volgut fomentar el desplaçament de manera sostenible i promoure l'activitat física i els hàbits saludables.

Des de l'ens cerdà ja han avançat que, de cara als propers anys, volen repetir l'activitat i fer-la créixer, organitzant circuits de diferents dificultats i comptant també amb la implicació d'entitats esportives.

Parlen al vídeo:  MATI HERAS, TÈCNICA CONSELL ESPORTIU CERDANYA - ELISABETH MARTÍNEZ, AODL ECONOMIA CIRCULAR I VERDA CC CERDANYA

Notícies del Pirineu