Els homes de Barnola i Hilario debutaran a casa aquest dissabte en el que serà la segona jornada de la lliga 2021-2022, després de la victòria de la setmana passada contra el Txuri Urdin. Ara toca repetir l'èxit contra el Majadahonda, un equip combatiu amb gairebé la mateixa plantilla que la temporada anterior.

A petició de l’equip visitant, es faran els dos partits previstos per la fase regular de la competició. Avançant el partit corresponent a la 21a jornada que s’havia de disputar al gener de 2022. D’aquesta manera, en un únic cap de setmana es disputaran dues jornades.

Els jugadors de Cerdanya saben que els debuts a casa acostumen a ser difícils i a més l’exigència física a la que l’equip madrileny obliga, haurà de ser doble. Una plantilla una mica més curta d’efectius que haurà de rotar tots els jugadors amb intel·ligència per aguantar dos partits tan seguits.

L’equip femení, per la seva banda, viatjarà dissabte amb pocs efectius a la pista d’Huarte. Tot i això, les jugadores que ves desplaçaran ho faran amb la intenció de certificar la primera victòria de la temporada contra un rival que les va guanyar la darrera ocasió.

Notícies del Pirineu