L’Escola Municipal de Música i el Conservatori dels Pirineus han iniciat el nou curs amb moltes sol·licituds d’alumnes que per la pandèmia havien deixat de banda les classes de música i que ara retorna l’activitat. Des del centre s’estan fent gestions per poder donar resposta al més aviat possible.

Tot i que les inscripcions són des dels tres anys, la majoria dels alumnes que inicien el curs tenen a partir de set anys. Des de la direcció s’afirma que el 2020 l’activitat entre els més petits va quedar totalment aturada pel contacte constant amb avis i àvies i aquest curs segueix costant reprendre les classes.

Aquest any el centre recupera el projecte de música comunitària que porta una mostra de l’escola a la Llar municipal d’Infants Els Minairons i als alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida. D’altra banda, també es planifica tornar a fer concerts i implicar-se en activitats de la ciutat.

Tot i que la situació de pandèmia ha millorat, el centre segueix mantenint tots els protocols de seguretat amb mascaretes i distàncies.

Parlen al vídeo: SÒNIA LANAU, DIRECTORA ESCOLA MUNICIPAL MÚSICA

Notícies del Pirineu