El Cadí La Seu torna a la Lliga Femenina aquest dissabte, quan debutarà contra el Movistar Estudiantes al pavelló de Magriños. L’equip comença la fase regular després guanyar la Lliga Catalana contra l’Spar Girona.

Les de Bernat Canut han realitzat els últims entrenaments al Palau d’Esports abans de viatjar a Madrid. Els dos equips arriben al primer debut a la Lliga amb dues victòries i dues derrotes a la pretemporada.

Les blanc-i-blaves, que han començat entrenaments amb moltes baixes, arriben al primer partit amb fitxatges de la Lliga Femenina Endesa i de lligues europees com Montserrat Brotons i Jewel Tunstull.

Les ugellenques viuran el retorn del públic al Palau d’Esports dimecres vinent quan s’enfrontin al Casademont Saragossa en la segona jornada de competició, només quatre dies després del debut a la Lliga.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU

Notícies del Pirineu