Els Mossos d’Esquadra han detingut un home a la Seu d’Urgell per un delicte contra la salut pública. En col·laboració amb la Policia Local de la ciutat s’ha detingut un veí de 27 anys, de nacionalitat portuguesa, com a presumpte autor del delicte.
La investigació es va iniciar aquest mes d’agost quan es va posar en coneixement dels agents de la policia que podria estar venent marihuana en un domicili situat al carrer Joan Baptista La Salle.

Durant les últimes setmanes s’han dut a terme diferents dispositius de vigilància en els quals s’ha constatat la venda d’aquesta droga a joves de la localitat, també en menors.

Aquest dijous al migdia s’ha localitzat i detingut al carrer Migdia de la Seu el presumpte autor dels fets. Aquest es trobava amb dos joves que tenien en possessió petites quantitats de marihuana.

Posteriorment, s’ha realitzat una entrada i perquisició del domicili on s’hi ha trobat una bàscula de precisió i estris per embolcallar i preparar la droga en monodosis.

El detingut, que ja té antecedents, ha quedat en llibertat després de declarar davant els Mossos d’Esquadra i està obligat a presentar-se davant el jutge quan sigui requerit.

Notícies del Pirineu