El Cadí La Seu presenta la nova equipació de la temporada 2021-2022 en la foto oficial d’equip que ha tingut lloc al Palau d’Esports. Les noves samarretes de les de Bernat Canut deixen endarrere les ratlles blanques, ja tradicionals, i fan referència al territori de la Seu d’Urgell.

El president del club, Pere Porta, assegura que serà una temporada molt complicada amb equips més reforçats i que compten cada vegada amb més pressupost, però creu que el Cadí La Seu farà una bona feina. Destaca el retorn de l’afició al Palau, que tindrà un aforament limitat al 70% en aquest inici de competició.

Les blanc-i-blaves comencen els partits oficials després d’haver aconseguit el títol de la Lliga Catalana Femenina davant l’Spar Girona. Aquesta temporada l’equip estarà liderat per Ariadna Pujol, que agafa el relleu de Georgina Bahí i Irati Etxarri es converteix en segona capitana.

El Cadí La Seu comença la Lliga aquest cap de setmana en un partit fora de casa contra el Movistar Estudiantes.

Parlen al vídeo: FRANCESC LLENAS, REPRESENTANT CATALUNYA GEFF - PERE PORTA, PRESIDENT SEDIS BÀSQUET - IRATI ETXARRI, SEGONA CAPITANA CADÍ LA SEU