Resiliència empresarial. Aquest és el títol de la 32ena edició de la Trobada Empresarial al Pirineu que tindrà lloc el 28 i el 29 i que recupera el format presencial estrenant nova ubicació: el Palau Municipal d'Esports de la Seu d'Urgell. En ella es tractarn questions relacionades amb la re-invenció de les empreses i la seva adaptació al nou paradigma econòmic post-covid després d'un any especialment difícil pel sector

Durant els dos dies destaca la presència d'una gran quanitat de ponents i conferenciants de prestigi com l'entrenador i preparador físic de tenis Toni Nadal, que oferirà una conferència sota el títol Tot es pot entrenar, l'emprenedor belga i expert en economia blava, Gunter Pauli, que parlarà sobre Europa verda i digital i Xavier Marcet, president de 'Lead to Change', empresa de consultoria en innovació estratègica, que tractarà el tema de Reimaginar l'empresa. També hi haurà la taula d'experiències empresarials d'èxit amb clau llediatana. Els organitzadors esperen recuperar la participació de les 600 persones d'edicions anteriors.

El divendres tindrà lloc la conferència inaugural a càrrer del president de la Generalitat Pere Aragonés.

Parlen al vídeo: VICENÇ VOLTES, PRESIDENT ASSOCIACIÓ TROBADA EMPRESARIAL AL PIRINEU