Després de visitar aquest dimecres la capital urgellenca, la Consellera de la Presidència de la Generalitat, Laura Vilagrà, s'ha reunit aquest dijous amb els alcaldes i l'alcaldessa de Cerdanya per tal d'abordar diferents qüestions que afecten el territori. Un dels temes centrals de la trobada ha estat la precandidatura olímpica Pirineus Barcelona 2030. En aquest sentit, des de la Generalitat s'han compromès a mantenir un diàleg fluït amb el món local per tal d'informar-lo sobre com avança el projecte olímpic.

Els alcaldes i alcaldessa celebren que el Govern vulgui conèixer l'opinió del territori.

A la tarda, la consellera Vilagrà s'ha reunit amb entitats i col·lectius, com ara l'Agrupació Empresarial de Cerdanya i les plataformes Salvem la Molina i Manifest Cerdanya. Precisament, des de la Generalitat volen conèixer també l'opinió d'aquells que són contraris a acollir uns jocs olímpics d'hivern.

Parlen al vídeo: LAURA VILAGRÀ, CONSELLERA PRESIDÈNCIA GENERALITAT - ISIDRE CHIA, PRESIDENT CONSELL COMARCAL CERDANYA