L'ajuntament de Puigcerdà vol desencallar el projecte del nou parc del riu Querol aquesta tardor. El primer pas per fer-ho és construir un nou parc infantil a la colònia Simon que renovi els gronxadors que hi ha actualment, els quals es troben en força mal estat.

L'equip de govern confia en licitar les obres del parc abans de l'hivern, un cop obtingui tots els permisos de l'Agència Catalana de l'Aigua. De fet, fa anys que el consistori té sobre la taula aquest projecte però s'ha anat endarrerint per falta d'acords amb l'ACA.

Com hem dit, el parc serà el primer pas. Més endavant es farà un passeig que ressegueixi la llera del Querol i que es convertirà en una de les zones verdes urbanes més grans del municipi.

El projecte està pressupostat en 273.132,49 euros que assumirà l'ajuntament.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ