Núria Vilarrubla s’ha proclamat subcampiona del món d’eslàlom aquesta matinada en la primera jornada dels Mundials, disputats a Bratislava, Eslovàquia.

La palista, del club urgellenc Cadí Conë – Kayak, ha aconseguit la medalla de plata en la modalitat de patrulles, amb l’equip format també per les basques Miren Lazkano i Klara Olazabal. L’equip espanyol ha fet un temps de 112, una diferència de menys de dos segons del grup guanyador, el de la República Txeca, que ha fet la baixada en 110.43 segons.

El bronze, amb un temps de 118,05, ha estat per la Federació Russa.

Vilarrubla, que en els recents Jocs Olímpics celebrats a Tòquio va obtenir el diploma olímpic, iniciarà demà les proves individuals. D’altra banda, en aquests Mundials també hi participen altres membres del Cadí Canoë-Kayak, Mònia Dòria i Miquel Travé.

Pel que fa a Travé que també ha competit aquest matí, fent equip amb Ander Elosegi i Luis Fernández, han finalitzat en nové lloc amb 108, 24 segons després de no fer un bon segon parcial, tot i el bon temps que portaven a l’inici de la prova.