L’Ajuntament de Sant Esteve de la Sarga està acabant d’instal·lar aquests dies diversos elements per incrementar la seguretat al congost de Mont-rebei. El més destacat és aquesta porta, situada a l’accés del primer pont penjant, venint de la Masieta. La seva finalitat és tallar el camí al congost en cas que sigui necessari per motius de seguretat, com ara si hi ha despreniments de roques o aglomeracions de gent.

Justament, aquest dimarts les diferents administracions de la zona de Mont-rebei es van reunir a la Diputació d’Osca per mirar de fer avançar el Pla d’Usos de l’espai. Des de Sant Esteve es mostren satisfets que aquesta regulació avanci, ja que creuen que els servirà per controlar millor la zona.

A banda de posar les portes al pont penjant, l’Ajuntament de Sant Esteve també ha instal·lat baranes al seu accés així com senyalitzacions. Aquestes indiquen que s’accedeix a una zona perillosa i que cadascú ho fa sota la seva responsabilitat.

Parlen al vídeo: JORDI NAVARRA, ALCALDE DE SANT ESTEVE DE LA SARGA