L’ajuntament de la Seu d’Urgell convoca ajuts per rehabilitar i repintar porxos i façanes del centre històric de la ciutat. Aquestes subvencions no només serveixen per actuacions que es vulguin dur a terme durant aquest any sinó que també serveix per obres fetes durant el 2020. Com a novetat d’enguany, Castellciutat també s’inclou en aquestes actuacions.
La prioritat d’aquesta línia d’ajuts són les obres del carrer Major i del carrer Canonges.

La subvenció que cobreix un 60% del pressupost pot arribar fins al 85% si la rehabilitació o pintura de la façana es realitza amb industrials de la ciutat. L’import màxim de l’ajuda és de 2.000 per edificis d’una única façana i de 3.000 euros per immobles de més d’una.

Les sol·licituds per actuacions en el carrer Major i el carrer dels Canonges es poden presentar fins al 2 d’octubre. A partir del 6 d’octubre es subvencionaran també obres en altres parts de la ciutat com el Pati Palau, la plaça del Carmen, el carrer de la Muralla o el passatge de la Missió.

Aquestes ajudes compten amb una partida pressupostària de 30.000 euros, 10.000 d’aquests es destinaran exclusivament a actuacions de Castellcituat.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, TINENT DESENVOLUPAMENT LOCAL I OCUPACIÓ