Diverses comarques de l’Alt Pirineu i Aran acullen aquests dies a dos grups de periodistes internacionals. Els ha convidat l’Agència Catalana de Turisme per tal que puguin conèixer el nou producte turístic que ha posat en marxa recentment la Generalitat, el Grand Tour per Catalunya. Es tracta d’una ruta circular per fer en cotxe que permet recórrer el país a través de 5 trams.

L’objectiu és que els periodistes a qui han convidat coneguin la nova oferta i en facin de prescriptors als seus mitjans. N’hi ha d’especialitzats en viatges, però també en cultura o motor. Entre les propostes que han fet els periodistes participants hi ha hagut qüestions, justament, com la sostenibilitat dels vehicles.

També han destacat la importància de no estalviar temps a l’hora de descobrir alguns dels indrets més emblemàtics del país.

Fa pocs dies, la Diputació de Lleida també va organitzar un viatge amb un periodista, especialitzat en aquest cas en motos, per mostrar-li l’oferta turística de l’Alt Pirineu, Aran i Ponent en aquest àmbit.

Parlen al vídeo: AIDA GÓMEZ, TÈCNICA DE TURISME DE CATALUNYA - PEDRO GRIFOL, PERIODISTA ESPANYOL - ULRIKE WIEBRECHT, PERIODISTA ALEMANYA