L’institut Aubenç i el Col·legi Sant Jordi d’Oliana s’uneixen administrativament i han estrenat aquest curs el primer Institut escola del Pirineu i el tercer a tota la demarcació de Lleida.

Tot i que els dos-cents alumnes del centre segueixen a les mateixes aules, i per ells, el canvi no és tant significant, ara comparteixen projecte amb un equip docent format per 33 professors i professores. Això significa que compartiran activitats, sortides i material.

A l’edifici on s’imparteix la primària, que és de titularitat municipal, s’hi preveuen accions de millora, tant a l’interior com a l’exterior de les instal·lacions. Caldrà veure si es fan en col·laboració amb el Departament d’Educació, tal com s’ha acordat per les obres de la teulada.

L’Institut escola d’Oliana comença un nou projecte per fer més eficient i àgil els traspàs dels alumnes en les diferents etapes educatives.

Parlen al vídeo: LAIA COLELL, DIRECTORA INSTITUT ESCOLA D’OLIANA - CARME LOSTAO, ALCALDESSA OLIANA