La pista polivalent de la Seu d’Urgell deixa de ser un punt de vacunació per l’alt índex de població que ja ha rebut la pauta completa i la poca afluència de les últimes jornades de vacunació sense cita prèvia. Més del 72% de persones majors de 12 anys, a tot l’Alt Urgell, ja han rebut les dues dosis de la vacuna. La incidència de la COVID a la ciutat es manté molt baixa, amb una velocitat de transmissió del virus a 1,64 punts i un risc de rebrot a només 42.

L’Institut Català de la Salut manté com a únic punt de vacunació a la Seu el mòdul instal·lat davant la Fundació Sant Hospital, a la plaça Soldevila. Fins aquest divendres es pot demanar cita prèvia per administrar-se dosis de Moderna o Pfizer, de 16h a 19h de la tarda.

D’altra banda, l’altre punt de vacunació de la comarca, el Centre d’Atenció Primària d’Oliana, també administra aquesta setmana vacunes de Pfizer, Moderna i Janssen de 16h a 20h.

Davant la millora de les dades epidemiològiques, la Fundació Sant Hospital, ha començat a flexibilitzar el règim de visites a pacients ingressats.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL