Amb el final de l’estiu han acabat també el gruix de la visites teatralitzades al Castell i a la col·legiata de Santa Maria de Mur. Aquestes van començar de forma més regular per Setmana Santa i s’han allargat fins a mitjans de setembre, amb una sessió setmanal durant els mesos més forts de l’estiu. A través de diversos personatges vestits d’època, els visitants poden conèixer la història que hi ha al voltant d’aquestes espais i les persones que els van habitar. Durant l’estiu, moltes de les visites teatralitzades han fet el ple i des de l’Ajuntament de Castell de Mur es mostren molt satisfets de la iniciativa.

Tot i que el gruix de visites ja ha acabat, n’hi ha de programades pels pròxims mesos, coincidint amb ponts i festius destacats. La pròxima serà el 12 d’octubre. En paral·lel, durant aquest estiu també s’han realitzat diverses visites guiades convencionals al conjunt de Mur.

Parlen al vídeo: CONXI RODRÍGUEZ, REGIDORA DE CULTURA DE CASTELL DE MUR