Un veí de la Seu s’enfronta a un any i sis mesos de presó acusat d’atemptat contra agents de l’autoritat pels talls de carretera que van tenir lloc el febrer de 2019. El judici tindrà lloc aquest dilluns que ve, 27 de setembre, a l’Audiència de Lleida.
Un mes després de les manifestacions, se’ls va obrir un procés judicial a 7 persones acusades de desordres, resistència, desobediència i atemptat contra agent de l’autoritat. Els veïns i veïnes afectats asseguren que en cap moment se’ls va identificar formalment.

Després d’un any dels fets, s’arxivaven totes les acusacions de desordres públics, resistència i desobediència. Cal destacar que un dels joves segueix acusat d’atemptat contra agents de l’autoritat. Per aquest motiu, el grup de suport les 7 de la Seu dempeus, fan una crida per fer acompanyament durant el judici.

Tot i que el judici tindrà lloc a les 10 del matí es preveuen mobilitzacions des d’una estona abans i fins a la sortida de l’encausat i els testimonis.

Parlen al vídeo: POL VIDAL, PORTAVEU ENCAUSADES ALT URGELL - MARIA, MEMBRE ENCAUSADES ALT URGELL