La Rialp Matxicots ha celebrat aquest cap de setmana la seva onzena edició i ho ha fet amb més emoció de la inicialment prevista. La previsió de mal temps que hi havia per dissabte es va avançar unes hores i això va obligar a l’organització a prendre mesures per garantir la seguretat dels participants. Així, es va neutralitzar la cursa al Coll del Triador i al Pas de Mainera i els corredors que es trobaven al Montsent de Pallars van ser acompanyats per l’organització fins al Pas de Mainera. Descartat el pas per les Picardes i Espot, l’organització va permetre que aquells corredors que així ho volguessin, poguessin reprendre la marxa des del Pas de Mainera cap al Coll de Portella, seguint el circuit de la marató, i d’allà continuar el descens cap a Caregue i, finalment, cap a Rialp.

En total, enguany hi han pres part uns 700 corredors entre les quatre disciplines: la Trail, la Marató, la Mitja i la Caminada.

Des de l’organització també asseguren que totes les mesures antiCovid que s’havien posat en marxa han funcionat bé.

Parlen al vídeo: KIKO PERIS, DIRECTOR DE LA RIALP MATXICOTS