Bellver de Cerdanya ja és el primer municipi de la comarca en projectar pel·lícules del Cicle Gaudí i ja forma part del seu circuit de sales de cinema. La presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Judith Colell i el director i coguionista de cine, Ramon Térmens, han inaugurat aquest diumenge el cicle al teatre del Centre cívic Escoles Velles. L'objectiu és portar pel·lícules en català que han estat als premis Gaudí arreu del territori.

Des de l'ajuntament s'han mostrat satisfets de poder comptar a partir d'ara amb projeccions de cinema al municipi. Han explicat que han acollit moltes activitats culturals, com circ o concerts, però els faltava el cinema.

La propera pel·lícula que es projectarà serà "Les dues nits d'ahir", el diumenge 17 d'octubre, a les 18h. Recordem que l'entrada és lliure.

Parlen al vídeo: JUDITH COLELL, PRESIDENTA ACADÈMIA CINEMA CATALÀ - XAVIER PORTA, ALCALDE DE BELLVER DE CERDANYA