La Seu d’Urgell engega la campanya ‘Tota la Seu Tax Free’ que es porta a terme a través d’una aplicació de l’empresa Woonivers i que poden utilitzar tots els usuaris de Visa i AndBank.

Els andorrans que utilitzin aquest servei obtindran una millor experiència de compra, ja que la devolució de l’IVA es fa a través del mateix telèfon mòbil. D’aquesta manera es vol potenciar el comerç local i atraure compradors al mercat setmanal de dimarts i dissabte.

Aquesta campanya tindrà una duració de sis mesos, el consistori espera que estigui totalment implementada per l’època de Nadal. Una seixantena de comerços s’han sumat, de moment, a aquesta iniciativa.

‘Tota la Seu Tax Free’ ofereix un descompte addicional als ciutadans del Principat d’Andorra amb la devolució de l’IVA.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMÀS, REGIDORA COMERÇ