L'equip sènior masculí del Club Gel Puigcerdà enceta aquest dissabte la temporada 2021-2022. Li toca viatjar fins a casa del Txuri Urdin i lluitar en el primer partit de la lliga estatal. Ho farà amb forces canvis a la plantilla. Concretament, l'equip ha patit la baixa de 12 jugadors, alguns d'ells amb una llarga trajectòria al club. Boronat, Morer, Muñoz, Piñar, Moreno, Sarmiento, Oriol Paul, Gota, Espada, Tufet i els estrangers, Prokop i el porter Tornqvist no lluiran enguany la camiseta groga i negra, ja sigui per motius acadèmics, familiars o laborals. També per l'edat.

Així, doncs, als jugadors més joves els tocarà fer un pas endavant i defensar els colors de l'entitat.

Per reforçar la plantilla, el club ha fet cinc nous fitxatges, com el del jove porter de 18 anys, Julio Rapún, originari de Jaca i que la darrera temporada ha jugat al Tolosa. També es comptarà amb Enric Rondán, un defensa que ja havia vestit la samarreta groc-i-negra en categories inferiors. Els altres tres fitxatges són els dels russos Ignat Zemchenko i Mark Skutar i el del canadenc Sean McGovern.

Una de les novetats d'aquesta temporada a la lliga masculina és que es passarà de cinc a vuit equips.

D’altra banda, a l’equip sènior femení ha patit les baixes de Bosch, Lliveria i Pena. Per reforçar el joc s'han fet fitxatges nacionals i un d'internacional, el de la búlgara Tina Lisichkova,

Així, doncs, els equips cerdans estan a punt de començar la lliga on, com sempre, lluitaran per ser al capdamunt.

Parlen al vídeo: JORDI GASSIÓ, PRESIDENT CLUB GEL PUIGCERDÀ