Desmantellada una plantació de marihuana a Coll de Nargó. Agents dels Mossos d’Esquadra han confiscat unes 2.000 plantes de marihuana en una zona rural del municipi de l’Alt Urgell.

La plantació s’ha trobat en un terreny boscos, aïllat i de difícil accés, a la mateixa zona hi havia un campament equipat amb un fogó de gas, estris de cuina i altres objectes, on els cuidadors de la plantació podien menjar.

Durant dimecres a la tarda, el mateix dia de la confiscació, el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia a la Seu d’Urgell ha autoritzat la crema de les plantes. La destrucció d’aquestes s’ha fet de manera controlada al mateix lloc de la descoberta per Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració d’Agents Rurals i Bombers.

Actualment la investigació segueix oberta per identificar les persones que gestionaven la plantació.