L’ajuntament de la Seu d’Urgell aprova una modificació de crèdit que permet la compra d’un edifici situat al costat dels antics jutjats i que permetrà ampliar l’equipament. D’altra banda, el compte general de 2020 ha quedat aprovat en el ple amb els vots favorables de l’equip de govern i les abstencions de Compromís i la CUP.

L’immoble, que es troba al Carrer Escorxador, número 5, tindria un cost total d’aproximadament 35.000 euros. Amb aquest edifici i un altre, que es troba entre l’antic jutjat i la nova adquisició, actualment propietat de la Generalitat i que s’espera que es cedeixi al consistori, s’hi projectaria una reforma i ampliació.
L’ajuntament de la Seu treballa per veure quina utilitat es podria donar a aquestes noves instal·lacions.

La CUP ha posat en dubte una partida de 10.000 euros per a la creació d’una taula de treball sobre el nou hospital, ja que posen de manifest que n’existeix una que compta amb representants sanitaris i polítics.

Entre altres, la modificació de crèdit, també preveu la il·luminació de les rotondes durant el Món Màgic de les Muntanyes per Nadal i la col·locació d’un lavabo al Pla de les Forques.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL