L’Oficina de Turisme de la Vall de Boí ha rebut aquest estiu un 38% més de visitants que la temporada passada i un 5% més respecte al 2019. Així ho han donat a conèixer des del Patronat de Turisme de la vall, que han valorat molt positivament aquestes xifres. Asseguren que l’oferta variada de què disposa la vall i les dificultats de viatjar a destins més llunyans a causa de la pandèmia han afavorit destinacions com la seva.

Pel que fa a la tipologia de turisme, el majoritari ha estat, com de costum, el familiar, tot i que no ha estat l’únic.

Un dels mesos on s’ha notat més l’increment respecte a l’any passat ha estat el juny, amb un 66% més de visitants. Cal recordar, però, que el juny de l’any passat tot just començava a restablir-se la lliure mobilitat entre territoris després del confinament.

Parlen al vídeo: ALBERT PALACÍN, REGIDOR DE TURISME DE LA VALL DE BOÍ