L’Ajuntament de la Pobla de Segur llogarà una nau industrial per destinar-la a diferents usos. Una part de l’espai estarà reservat per a un nou magatzem de la brigada i l’altra serà una sala polivalent on s’hi puguin celebrar tot tipus d’activitats. L’immoble se situa a la cruïlla entre l’Avinguda Madrid i l’Avinguda Pirineus. Tot plegat s’ha aprovat per unanimitat en el darrer ple municipal.

Baró també ha explicat que el contracte de lloguer inclou una finca contigua que es destinarà a zona d’aparcament. Des del PSC, el principal grup de l’oposició, han demanat que s’intenti desvincular el lloguer de la nau d’aquesta altra finca. Des de l’equip de govern han assegurat que ja ho han intentat i ho seguiran intentant, però que de moment no ha estat possible.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR