Ja s'ha publicat el quart volum de la revista cerdana Era, que impulsa el Grup de Recerca de Cerdanya, l’Arxiu Comarcal i l’editorial Salòria. Es tracta d'un volum que recull vintena de comunicacions presentades a les quartes Jornades d'Estudis Comarcals, celebrades el novembre del 2020 en format virtual. Com sempre els temes que tracten són molt variats però tots relacionats amb la comarca.

Els comptes de Cerdanya del Casal de Barcelona, el monument de l'exili espanyol a Enveig, Pere d'Aragall 'El bord d'Aragall' batlle de Bellver i sotsveguer del Baridà o les noves poblacions d'orquídies del gènere Ophris, són algunes de les comunicacions que es poden llegir a la publicació.

El nou número de la revista Era ja es pot trobar a les llibreries i punts de venda habituals a un preu de 20 euros. Des del Grup de Recerca en destaquen dos tipus de lectors.

La publicació es presentarà el proper mes d'octubre.

Pel que fa a les Jornades d'Estudis Comarcals, la cinquena edició es celebrarà, si tot va bé, la tardor del 2022.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRUP RECERCA CERDANYA