Una quarantena de persones convocades per la Plataforma Unitària contra l’Autopista Elèctrica i Salvem Lo Pallars han acordat començar les mobilitzacions contra una nova línia de Molt Alta Tensió que afectaria el Pallars Jussà. Reunits en assemblea, han decidit convocar una marxa lenta el matí del 9 d’octubre, coincidint amb el pont del 12 d’octubre, per protestar contra aquesta línia promoguda per una empresa privada i que afectaria els municipis de Tremp, Castell de Mur, Gavet de la Conca i Isona i Conca Dellà.

Justament, l’altra gran acció que han decidit impulsar ha estat fer una campanya per intentar recollir el màxim d’al·legacions contra aquesta línia.

També han enviat cartes als ajuntaments de la comarca demanant-los que presentin al·legacions i lamenten que, de moment, cap ha respost.

Parlen al vídeo: ALFONSO GARCIA, MEMBRE PLATAFORMA UNITÀRIA CONTRA L’AUTOPISTA ELÈCTRICA