Es reobre el trànsit entre Peramola i Oliana a través del pont que comunica el nucli de Tragó amb el camí del riu de la població veïna. Per la topada lleu d’un vehicle amb una part de la barana que va cedir s’ha hagut de restringir la circulació durant uns dies.

La palanca de Tragó que es va construir el 1982 és el principal accés pels veïns que volen travessar el riu Segre, en cotxe o a peu, perquè és la via més ràpida i directa.

Els ajuntaments dels dos municipis propietaris de la infraestructura esperen licitar obres que fa molt temps que sol·licitien per reforçar els punts de suport del pont, renovar el ferm esquerdat i substituir les sirgues. S’espera que aquesta actuació comenci abans d’acabar l’any.

El pressupost de l’obra es calcula que seria d’uns 160.000 euros.

Parlen al vídeo: CARME LOSTAO, ALCALDESSA OLIANA