L’edició 2021 del Cordeví, el festival gastronòmic del Pallars, tindrà lloc del 2 d’octubre al 14 de novembre i comptarà amb una vintena d’activitats. Així, hi haurà caminades de pastor, descobertes de productes a les explotacions, tallers i xerrades, entre altres. Enguany, a més s’aposta per reforçar la programació amb propostes culturals per ajudar també a aquest sector. El programa inclou activitats clàssiques, com la caminada de pastor de Rivert a Salàs,  “Pastor per un dia” a Basturs o l’aperitiu i concert a la vinya. A més, n’hi haurà de noves, com un escape room a la vinya o un tast de formatges i vins amb una lectura dramatitzada. També hi ha  previstes activitats  per a professionals, com la Jornada de Vins del Pirineu. Paral·lelament, i com és habitual, en el marc del festival un gran nombre de bars i restaurants tornaran a oferir menús especials km0 amb producte 100% pallarès. Com a novetat, els bars de Tremp incorporaran a la seva oferta els Paquitos, un entrepà de carn de corder. El Cordeví l’organitza l’Ajuntament de Tremp a través del programa Alt teu gust, aliments del Pallars, amb el suport de diferents entitats i administracions locals.