El canvi d’alcaldia a l’ajuntament de la Seu d’Urgell es formalitzarà aquest dissabte al migdia en un ple extraordinari que tindrà lloc a la sala d’actes del consistori. Jordi Fàbrega farà un pas al costat perquè n’agafi el relleu Francesc Viaplana, tal com estava previst en l’acord de legislatura del 2019.

La renúncia de Fàbrega que ja ha estat formalitzada, després de 2 anys i 3 mesos a l’alcaldia, dóna el relleu a Viaplana que assumirà el càrrec durant un any i nou mesos, tal com es va acordar en el pacte entre Junts per la Seu i Esquerra Republicana.

Fàbrega destaca el treball en equip de tots els regidors i espera seguir en aquesta línia. Per la seva part, Viaplana, ha destacat la complexitat de la primera meitat de la legislatura per la pandèmia i ressalta la importància que l’alcalde hagi estat metge per interactuar millor amb la ciutadania i afrontar la situació.

Aquest dissabte es formalitzarà el relleu en l’alcaldia que serà assumida per Francesc Viaplana i Jordi Fàbrega passarà a ser vicealcalde. L’acte es podrà veure a partir de les 12h del migdia en directe per Pirineus TV.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE LA SEU D’URGELL